Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
                                Alle prijzen zijn inclusief BTW     © Denatuursteensite.nl
Volg ons :    Webshop keurmerk Valebo bouwmaterialen

Möller HMK R57 Intensieve tegelreiniger 1 liter

    Voorraadartikel: Ja
€ 16,95 per stuk
Snel overzicht
Möller HMK R57 Intensieve tegelreiniger 1 liter

Besteleenheid : 1 st / flacon 1 liter

Möller HMK R57 Intensieve tegelreiniger 1 liter

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details
HMK R57 Intensieve tegelreiniger.

Is een mild alkalische oplosmiddelvrije speciaalreiniger voor vele toepassingen.

HMK R57 is een speciaal reinigingsmiddel, het verwijdert olieachtige en vettige lagen, resten onderhoudsproducten, bouwvervuiling van tegels, plavuizen, porcelanato , cotto, baksteen enz. Gepolijste oppervlakken worden niet aangetast.

Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: ja

Vooraf:

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Indien de vloer net gelegd en gevoegd is: de vloer eerst laten drogen na het voegen (vraag om advies bij uw tegelleverancier). De vloerverwarming dient bij intensieve reiniging uitgeschakeld te zijn (dit vergemakkelijkt de reiniging).

Verbruik:

De benodigde hoeveelheid HMK R57 is afhankelijk van het zuigvermogen van het oppervlak en de mate van de vervuiling. Algemeen kan het volgende aangehouden worden: 1 liter HMK R57 op 2 liter helder water is ca. 10m² en 1 liter R57 op 20 liter water is ca. 80 m².

Testen:

Test het product voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om de menggraad het effect en de werktijd te bepalen.

Werkwijze:

Laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur. Verwerking: Al naar gelang van de soort en de mate van de vervuiling HMK R57 tot 1:2 tot 1:20 verdunnen. Bij zeer sterke vervuiling HMK R57 1:1 gebruiken. Enkele minuten laten inwerken en tussendoor schrobben. Niet laten indrogen en met ruim water naspoelen. Voorzichtig met onverdunde HMK R57 op gevoelige oppervlakken, zoals hout, verschillende kunststoffen, geverfde en gelakte oppervlakken e.d. Spetters direct afspoelen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een waterzuiger adviseren wij HMK Z102 ontschuimer in de waterzuiger te doen (deze vermindert de schuimvorming).

Achteraf:

Indien bovenstaande was bedoeld als onderhoud dan kunt u de vloer direct weer in gebruik nemen. Indien bovenstaande was bedoeld om vervolgens de vloer te gaan beschermen, laat dan de vloer 24 uur drogen.

Veiligheid:

Bij verwerking moet gezorgd worden voor voldoende ventilatie. HMK R57 is milieuvriendelijk en is voor 90% biologisch afbreekbaar Buiten bereik van kinderen houden.

Opslag:

Bewaar HMK R57 gesloten met een temperatuur tussen de 12C-25C op een droge donker plaats. HMK R57 kan een aantal jaren bewaard worden.

Buiten bereik van kinderen houden.Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Bellinzoni Marmermelk 1 liter
€ 34,50 per stuk
HG Golvpolish 1 liter
€ 15,95 per stuk
Anticato was 1 liter
€ 48,50 per stuk
Carolin zeep 1 liter
€ 13,95 per stuk